Madplan Oktober

79,00 DKK

Ryd
SKU: N/A.
1 Category

Uge 41

  • Mandag: Frisk båndpasta vendt i Noer´s hjemmelavet grøn pesto serveret med kylling, ristet bacon, friske cherrytomater og revet parmesan. Dertil dagens salat.
  • Tirsdag: Kartoffellassange med okse hertil Noer’s tomatsalat.
  • Onsdag: Noer´s Boller i karry med ris og råkost.
  • Torsdag: Noer´s frikadeller, broccolisalat og små stegte kartofler vendt i sesam.
  • Fredag: Noer´s pulled pork burger med rød coleslaw og fritter

Uge 42

  • Mandag: Pasta med Noer´s cremet svampesauce, serrano serveret med bruschetta med bruscehtta med tomater og balsilikum.
  • Tirsdag: Spareribs, bådkartofler, hjemmetlavet BBQ. Dertil serveres coleslaw.
  • Onsdag: Mexikanske pandekager med okse fyld, revet ost, guacamole, salsa og grønt.
  • Torsdag: Bøfstroganoff med kartoffelmos og dagens salat
  • Fredag: Bøfsandwich med lækre 200gr. Grambogård bøffer, brioche bolle, bløde løg, hjemmelavede agurkesalat m.m. Dertil små krydder kartofler.

OBS ændrede åbningstider i uge 42

Uge 43

  • Mandag: Dansk stegt kylling med små kartofler, brun sauce, og hjemmelavede agurkesalat.
  • Tirsdag: Noer´s hjemmelavet kartoffel-porrersuppe med ristet bacon og hjemmebagt muffins bolle.
  • Onsdag: Fiskefilet med fritter, grov remoulade. Dertil serveres råkost.
  • Torsdag: Fyldt svinemørbrad med sprød pancetta, årstidens pastasalat serveret med hjemmebagt brød.
  • Fredag: Noer´s flæskestegsburger med hjemmelavede rødkål, Dijon mayo, agurksalat, hjemmesyltede rødløg, bløde brioche bolle. Dertil serveres håndskårne

Uge 44

  • Mandag: Pitabrød med marineret oksekød i strimler, grønt og dertil en let krydret cremefraiche dressing.
  • Tirsdag: Kylling i rød karray med vilde ris, let salat og Noer´s madbrød.
  • Onsdag: Noer´s Hjemmelavede gullaschsuppe med cremefraiche og maltboller.
  • Torsdag: Græskar risotto med ristede pancetta, salvie, og Noer´s madbrød.
  • Fredag: Kalvesteak burger med estragon mayo, bløde løg og svampe. Dertil serveres Noer´s saltkartofler.